Snart selge? Livvin gir deg et helt gratis forsprang i boligmarkedet!

Les mer eller start her

CityLeft city mobile
Right cityRight city mobile

Du finner ut hvor mange som er interessert i din bolig i dag

Når du annonserer boligen din på Livvin matcher vi den automatisk med alle brukerne som har lagret boligsøk på Livvin, og finner ut hvor mange som er interessert i boligen.

bilde

Du øker sjansen for å finne drømmekjøperen

Med vanlig annonsering annonseres boligen din i 2-3 uker. Sjansen for at akkurat din drømmekjøper leter etter bolig i disse ukene er liten. Ved å utvide annonseringstiden øker sjansen for å treffe drømmekjøperen.

test

Ruben Nesse fikk over 40 interessenter!

Da vi bestemte oss for å selge boligen vår på Nordnes i Bergen tenkte vi det kunne være smart å forhåndsannonsere noen måneder i forkant. Det angrer vi ikke på da vi på to måneder fikk over 40 interessenter!

Det er superenkelt å lage en annonse

Veilederen vår tar deg gjennom noen få og enkle steg der du forteller litt om boligen din. Når det er gjort er annonsen klar og du kan publisere den når det passer deg.

bilde

Test boligmarkedet med "bolig vurderes solgt"

Med kategorien "vurderes solgt" kan du helt selv teste markedet før du bestemmer deg for å selge eller ikke. Du forplikter deg hverken overfor Livvin eller boligkjøpere.

Bilde
test

Kaj Mortensen reise på Livvin var utelukkende positiv!

Min opplevelse har vært utelukkende positiv! Jeg har annonsert på Livvin i 6 måneder og interessen har vært formidabel. Det har vært flere tusen visninger av annonsen, men enda viktigere, flere tiltalls personer har vist interesse for boligen!

Du er i gang på under 1 minutt!

Alt du trenger å gjøre er å legge inn boligens adressen og grunnleggende informasjon. Du kan når som helst oppdatere annonsen med mer informasjon og nye bilder. Hver gang du oppdaterer annonsen vil boligens følgere automatisk få beskjed.

test

Meglerens tips til deg som annonserer på Livvin

Gjort riktig er det smart å annonsere boligen på Livvin mener Jon-Olav Synnestvedt fra Ditt Sted Eiendomsmegling. En annonse på Livvin gjør at flest mulig av de som er interessert i ditt nabolag, vet at du snart skal selge. Mine tips er: Begynn rolig, ta ett godt bilde og svar på alle meldinger!

Ofte stilte spørsmål

Det er helt gratis å annonsere boligen din på Livvin. 

Det tar under 1 minutt å legge til den viktigste informasjonen.

Du må ikke ha bilder for å annonsere boligen din på Livvin.

Du må ikke oppgi pris for å annonsere boligen din på Livvin.

Ja. På Livvin kan du som boligeier være anonym. Men om du sender eller svarer på en melding blir navnet ditt synlig.

Det følger ingen forpliktelser ved å forhåndsannonsere boligen sin på Livvin. Hverken overfor Livvin eller boligkjøpere.

Selvsagt. Vi anbefaler å bruke enten eiendomsmegler eller advokat når du skal selge boligen din. Det er ingen motsetning mellom å bruke Livvin og eiendomsmegler eller advokat. Livvin er ganske enkelt en gratis tjeneste man bruker før man skal selge slik at flest mulig vet når din bolig kommer til salgs.

Livvin har 4.7 av 5 stjerner på Facebook*

To år
Tre måneder
14 måneder
Seks måneder
city illustration

*78 anmeldelser per 04.03.18

Nettleseren din er utdatert!

Du burde oppdatere din nettleser for å oppleve både denne og flere andre nettsteder best mulig. Les mer om hvordan du kan oppdatere din nettleser.

×